Advances in cheese safety and quality: harnessing irradiation technologies for enhanced preservation.
Opis bibliograficzny
Advances in cheese safety and quality: harnessing irradiation technologies for enhanced preservation. [AUT.] BOUTHEINA BEN AKACHA, JOANA MADUREIRA, SANDRA CABO VERDE, IVANA GENERALIĆ MEKINIĆ, MIROSLAVA KAČÁNIOVÁ, NATÁLIA ČMIKOVÁ, WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, WOJCIECH KOCH, ILKAY ERDOGAN ORHAN, RANIA BEN SAAD, WISSEM MNIF, [AUT. KORESP.] STEFANIA GARZOLI, [AUT.] ANIS BEN HSOUNA. J. Food Sci. Technol. 2025 vol. 62 nr 3 s. 433-452, bibliogr. poz. 74. DOI: 10.1007/s13197-024-06190-y
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Science and Technology 2025 vol. 62 nr 3, s. 433-452, bibliogr. poz. 74.
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
PBN
6870d100fdbe833ffe9326a4
DOI
10.1007/s13197-024-06190-y
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 102005) wydawnictwo ciągłe #102005
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,300
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 7 lutego 2025 12:51 |
| Ostatnia aktualizacja: | 24 września 2025 13:24 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Koch Wojciech, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 13,7281 | 0,1961 |
| Kukuła-Koch Wirginia, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 13,7281 | 0,1961 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 27,4563 | 0,3922 |