Enzymatic treatment shapes in vitro digestion pattern of phenolic compounds in mulberry juice.
Opis bibliograficzny
Enzymatic treatment shapes in vitro digestion pattern of phenolic compounds in mulberry juice. [AUT.] LUO PEIHUAN, AI JIAN, WANG QIONGYAO, LOU YIHANG, LIAO ZHIWEI, FRANCESCA GIAMPIERI, MAURIZIO BATTINO, ELWIRA SIENIAWSKA, [AUT. KORESP.] BAI WEIBIN, TIAN LINGMIN. Food Chem. [online] 2025 vol. 469 [art. nr] 142555, s. 1-7, bibliogr. poz. 48, [przeglądany 23 grudnia 2024]. Dostępny w: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814624042055. DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.142555
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry [online] 2025 vol. 469, [art. nr] 142555, s. 1-7, bibliogr. poz. 48.
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
68d65491fdbe8379280bd1ae
DOI
10.1016/j.foodchem.2024.142555
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 101752) wydawnictwo ciągłe #101752
Metryki
200,00
Punkty MNiSW/MEiN
9,800
Impact Factor
Q1
SCOPUS
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 23 grudnia 2024 09:01 |
| Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2025 10:53 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Sieniawska Elwira (Komaszewska), dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 200,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 200,0000 | 1,0000 |