Extrusion-cooking aspects and physical characteristics of snacks pellets with addition of selected plant pomace.
Opis bibliograficzny
Extrusion-cooking aspects and physical characteristics of snacks pellets with addition of selected plant pomace. [AUT.] JAKUB SOJA, MACIEJ COMBRZYŃSKI, TOMASZ ONISZCZUK, MAREK GANCARZ, [AUT. KORESP.] ANNA ONISZCZUK. Appl. Sci. [online] 2024 vol. 14 nr 19 [art. nr] 8754, s. 1-14, bibliogr. poz. 32, [przeglądany 24 października 2024]. Dostępny w: https://www.mdpi.com/2076-3417/14/19/8754. DOI: 10.3390/app14198754
Szczegóły publikacji
Źródło:
Applied Sciences (Basel) [online] 2024 vol. 14 nr 19, [art. nr] 8754, s. 1-14, bibliogr. poz. 32.
Rok: 2024
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
6711fcbcfdbe831eab27afe2
DOI
10.3390/app14198754
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-3417/14/19/87…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 101383) wydawnictwo ciągłe #101383
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,500
Impact Factor
Q1
SCOPUS
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 24 października 2024 09:19 |
| Ostatnia aktualizacja: | 15 lipca 2025 13:01 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Oniszczuk Anna (Dragan), prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |