Comparison of anti-inflammatory and antibacterial properties of Raphanus sativus L. leaf and root kombucha-fermented extracts.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
Open Access
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Sowa Ireneusz, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 70,0000 | 0,5000 |
| Szczepanek Dariusz, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki medyczne | 140,0000 | 1,0000 |
| Wójciak Magdalena (Wójciak-Kosior), prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 70,0000 | 0,5000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 140,0000 | 1,0000 |
| nauki medyczne | 140,0000 | 1,0000 |
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 24 maja 2024 09:03 |
| Ostatnia aktualizacja: | 1 sierpnia 2025 13:15 |