Patent. Polska, nr 247957. Kompozycja roślinna oraz jej zastosowanie i sposób wytwarzania środka żywieniowego. Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin, PL; Góźdź Jan Eureka Grupa Inżynieria Spożywcza, Doradztwo i Projektowanie, Lublin, PL. Twórcy:.
Opis bibliograficzny
Patent. Polska, nr 247957. Kompozycja roślinna oraz jej zastosowanie i sposób wytwarzania środka żywieniowego. Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin, PL; Góźdź Jan Eureka Grupa Inżynieria Spożywcza, Doradztwo i Projektowanie, Lublin, PL. Twórcy:. [AUT.] TOMASZ BAJ, WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, WOJCIECH KOCH, JAN GÓŹDŹ., Nr zgłoszenia: P.443311 z dn. 29.12.2022. Udzielenie patentu ogłoszono: 22.09.2025. WUP 38/2025.
Szczegóły publikacji
Rok: 2025
Język: polski
Charakter formalny: Patent
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://ewyszukiwarka.pue.uprp.gov.pl/s…
Identyfikatory
BPP ID: (24, 80333) patent #80333
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Patent: Numer zgłoszenia: brak Wydział: brak Rodzaj prawa: brak Data zgłoszenia: brak Data decyzji: brak Numer prawa wyłącznego: brak Wdrożenie: nie | |
| Rekord utworzony: | 24 września 2025 15:48 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2025 13:05 |