Patent. Polska, nr 228732. Ekstrudat spożywczy oraz sposób wytwarzania ekstrudatów spożywczych. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin, PL. Twórcy:.
Opis bibliograficzny
Patent. Polska, nr 228732. Ekstrudat spożywczy oraz sposób wytwarzania ekstrudatów spożywczych. Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin, PL. Twórcy:. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ., TOMASZ ONISZCZUK, LESZEK MOŚCICKI, STANISŁAW JUŚKO, TADEUSZ WOLSKI, STANISŁAW KWIATKOWSKI, ANNA ONISZCZUK, KRYSTYNA SKALICKA-WOŹNIAK., Nr zgłoszenia: 408546 z dn. 13.06.2014. O udzieleniu patentu ogłoszono: 30.04.2018 WUP 04/18.[Mylnie wydr. Skalicka-Woźnia].
Szczegóły publikacji
Rok: 2018
Język: polski
Charakter formalny: Patent
Identyfikatory
BPP ID: (24, 80136) patent #80136
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Patent: Numer zgłoszenia: brak Wydział: brak Rodzaj prawa: brak Data zgłoszenia: brak Data decyzji: 30 kwietnia 2018 Numer prawa wyłącznego: brak Wdrożenie: nie | |
| Rekord utworzony: | 10 maja 2018 17:33 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2018 10:37 |