Badanie zawartości związków polifenolowych oraz aktywności antyoksydacyjnej nowych produktów stanowiących potencjalną żywność funkcjonalną : praca doktorska.
Opis bibliograficzny
Badanie zawartości związków polifenolowych oraz aktywności antyoksydacyjnej nowych produktów stanowiących potencjalną żywność funkcjonalną : praca doktorska. [AUT.] KASPRZAK-DROZD KAMILA. Lublin 2020, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, ss. 152, bibliogr. poz. 93, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ss. 152, bibliogr. poz. 93, sum.
Wydawca:
Uniwersytet Medyczny w Lublinie
Rok: 2020
Język: polski
Charakter formalny: Praca doktorska
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (35, 80488) praca doktorska #80488
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 października 2020 10:35 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 16 października 2020 10:35 |