Tytuł: | Badanie wpływu produktów spożywczych na biodostępność cynku, magnezu wapnia i żelaza z suplementów diety i produktów leczniczych z wykorzystaniem enzymatycznego modelu trawienia in vitro : praca doktorska. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Szalast-Pietrzak Agnieszka . |
Szczegóły: | ss. 208, bibliogr. poz. 259, sum. |
Wydawca: | Uniwersytet Medyczny w Lublinie |
BPP ID: | (35, 80332) czyli praca doktorska o ID = 80332 |
Rok: | 2018 |
Charakter formalny: | Praca doktorska |
Język: | polski |
Typ MNiSW/MEiN: | Praca Oryginalna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 0,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Punktacja wewnętrzna: | 0,00 |
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2018 14:57 |
Rekord zaktualizowany: | 11 maja 2020 10:45 |