Menu
Tytuł:Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3.
Autorzy:[RED.] Andrzej Borzęcki.
Szczegóły:ss. 1008, bibliogr.
Wydawca:Norbertinum
ISBN:978-83-7222-534-4
Strona WWW:Brak danych
BPP ID:(29, 77204) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 77204
Rok:2014
Charakter formalny:Książka w języku polskim
Język:polski
Typ KBN:praca monograficzna
Punkty KBN/MNiSW:4,00
Impact factor:0,000
Liczba arkuszy wydawniczych:8.68
Punktacja wewnętrzna:0,00
Rekordy powiązane
  1. Czynniki klimatyczne a zdrowie człowieka. [AUT.] BARBARA NIERADKO-IWANICKA. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 865-876, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  2. Higiena wody. [AUT.] BARBARA NIERADKO-IWANICKA. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 877-888, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  3. Światło widzialne i oświetlenie. [AUT.] BARBARA NIERADKO-IWANICKA. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 889-897, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  4. Wpływ czynników fizycznych w środowisku na organizm człowieka. [AUT.] BARBARA NIERADKO-IWANICKA. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 898-907, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  5. Wpływ zmian wartości ciśnienia atmosferycznego na stan zdrowia człowieka. [AUT.] BARBARA NIERADKO-IWANICKA. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 908-916, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  6. Higiena powietrza. [AUT.] BARBARA NIERADKO-IWANICKA. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 917-932, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  7. Higieniczne aspekty zdrowia. [AUT.] BARBARA NIERADKO-IWANICKA. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 933-942, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  8. Układ termoregulacji człowieka i wpływ czynników atmosferycznych na odczucia cieplne człowieka. [AUT.] BARBARA NIERADKO-IWANICKA. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 943-956, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  9. Fale akustyczne i mechaniczne. [AUT.] BARBARA NIERADKO-IWANICKA. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 957-965, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  10. Zasady planowania i oceny jadłospisów. [AUT.] ANNA PIKUŁA, MONIKA SAŁAGA-PYLAK, ZOFIA ŚWIĘS, ANDRZEJ BORZĘCKI. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 966-976, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  11. Składniki odżywcze i ich rola w żywieniu człowieka. Cz. 1. [AUT.] MONIKA SAŁAGA-PYLAK, ANNA PIKUŁA, ZOFIA ŚWIĘS, ANDRZEJ BORZĘCKI. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 977-986, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  12. Składniki odżywcze i ich rola w żywieniu człowieka. Cz. 2. [AUT.] MONIKA SAŁAGA-PYLAK, ANNA PIKUŁA, ZOFIA ŚWIĘS, ANDRZEJ BORZĘCKI. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 987-998, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
  13. Zaburzenia odżywiania związane z wartością energetyczną posiłku. [AUT.] ANNA PIKUŁA, MONIKA SAŁAGA-PYLAK, ZOFIA ŚWIĘS, ANDRZEJ BORZĘCKI. W: Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2014, Norbertinum, s. 999-1008, bibliogr, 978-83-7222-534-4.
Rekord utworzony:26 września 2014 10:15
Rekord zaktualizowany:28 maja 2018 23:02

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb; wersja 202312.1123
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202312.1123 dnia 26-04-2024 o godzinie 08:01
Baza danych © 2024 Biblioteka Główna UMLub. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się