Tytuł: | Zasady planowania i oceny jadłospisów. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Anna Pikuła, Monika Sałaga-Pylak, Zofia Święs, Andrzej Borzęcki. |
Szczegóły: | Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 3. Red. Andrzej Borzęcki, s. 966-976, bibliogr. |
Wydawca: | Norbertinum |
ISBN: | 978-83-7222-534-4 |
Strona WWW: | Brak danych |
BPP ID: | (29, 77198) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 77198 |
Rok: | 2014 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | polski |
Typ KBN: | Praca Przeglądowa |
Punkty KBN/MNiSW: | 4,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.62 |
Punktacja wewnętrzna: | 0,00 |
Rekord utworzony: | 26 września 2014 09:05 |
Rekord zaktualizowany: | 28 maja 2018 23:03 |