Tytuł: | Zawartość związków polifenolowych i wybrane właściwości żywności bezglutenowej wzbogaconej o dodatki prozdrowotne : praca doktorska. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Widelska Gabriela . |
Szczegóły: | ss. 125, bibliogr. poz. 59, sum. |
Wydawca: | Uniwersytet Medyczny w Lublinie |
BPP ID: | (35, 80676) czyli praca doktorska o ID = 80676 |
Rok: | 2021 |
Charakter formalny: | Praca doktorska |
Język: | polski |
Typ MNiSW/MEiN: | Praca Oryginalna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 0,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Punktacja wewnętrzna: | 0,00 |
Rekord utworzony: | 16 grudnia 2021 10:32 |
Rekord zaktualizowany: | 16 grudnia 2021 10:33 |