Menu
Tytuł:Zawartość związków polifenolowych i wybrane właściwości żywności bezglutenowej wzbogaconej o dodatki prozdrowotne : praca doktorska.
Autorzy:[AUT.] Widelska Gabriela .
Szczegóły:ss. 125, bibliogr. poz. 59, sum.
Wydawca:Uniwersytet Medyczny w Lublinie
BPP ID:(35, 80676) czyli praca doktorska o ID = 80676
Rok:2021
Charakter formalny:Praca doktorska
Język:polski
Typ MNiSW/MEiN:Praca Oryginalna
Punkty MNiSW/MEiN:0,00
Impact factor:0,000
Punktacja wewnętrzna:0,00
Rekord utworzony:16 grudnia 2021 10:32
Rekord zaktualizowany:16 grudnia 2021 10:33

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb; wersja 202410.1143
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202410.1143 dnia 02-12-2024 o godzinie 09:33
Baza danych © 2024 Biblioteka Główna UMLub. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się