Comparison of the stability of a cosmetic cream prepared from natural ingredients containing micellar extract from bean sprouts (Phaseolus vulgaris L.), against a commercial, anti-ageing creme with similar properties.
Opis bibliograficzny
Comparison of the stability of a cosmetic cream prepared from natural ingredients containing micellar extract from bean sprouts (Phaseolus vulgaris L.), against a commercial, anti-ageing creme with similar properties. [AUT.] EWELINA ROSTKOWSKA, KATARZYNA WOJCIECHOWSKA, EWA POLESZAK. W: 22-a Internacia Medicina EsperantoKkongreso. Hódmezővásárhely kaj Szeged, 13-17.07.2022. [Abstr.] s. 125, ZOZ Ośrodek UMEA Shinoda-Kuracejo, 978-83-959554-3-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
22-a Internacia Medicina EsperantoKkongreso. Hódmezővásárhely kaj Szeged, 13-17.07.2022. [Abstr.], s. 125.
Wydawca:
ZOZ Ośrodek UMEA Shinoda-Kuracejo
Rok: 2022
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
ISBN: 978-83-959554-3-3
BPP ID: (29, 95829) wydawnictwo zwarte #95829
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 października 2022 13:30 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2022 13:30 |