Menu
Tytuł:Non-celiac gluten sensitivity: a review.
Autorzy:[AUT. KORESP.] Anna Roszkowska, [AUT.] Marta Pawlicka, Anna Mroczek, Kamil Bałabuszek, Barbara Nieradko-Iwanicka.
Szczegóły:Medicina-Lithuania [online] 2019 vol. 55 nr 6, [art. nr] 222, s. 1-18, bibliogr. poz. 66.
Strona WWW:https://www.mdpi.com/1010-660X/55/6/222
DOI10.3390/medicina55060222
BPP ID:(27, 89834) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 89834
PBN UID:5ebff595ad49b31ccec25e4b
Rok:2019
Charakter formalny:Artykuł w czasopiśmie
Język:angielski
Typ KBN:Praca Przeglądowa
OpenAccess:- tryb dostępu: otwarte czasopismo
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY)
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty KBN/MNiSW:40,00
Impact factor:1,205
Punktacja wewnętrzna:20,00
Rekord utworzony:29 maja 2019 13:45
Rekord zaktualizowany:11 września 2023 09:46
Zewnętrzna
baza danych:
  • Scopus
  • Web of Science

Punktacja dyscyplin i sloty

AutorDyscyplinaPkD / PkDAutSlot
pracanauki o zdrowiu17,88850,4472
Nieradko-Iwanicka Barbara, prof. dr hab.nauki o zdrowiu17,88850,4472

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb; wersja 202312.1123
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202312.1123 dnia 29-03-2024 o godzinie 10:48
Baza danych © 2024 Biblioteka Główna UMLub. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się