Logo Uniwersytetu Medycznego w Lublinie

Bibliografia Publikacji Pracowników
Uniwersytetu Medycznego w Lublinie

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Tytuł:Natrium and potassium content in food products designed for infants and small children nutrition. (Zawartość sodu i potasu w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci.)
Autorzy:[AUT.] Agnieszka Marzec, Zbigniew Marzec, Magdalena Grabias, Joanna Kidała, Emilia Onieszczuk.
ŹródłoW: VI Międzynarodowe Sympozjum Naukowe „Środowiskowe źródła zagrożeń zdrowotnych”. Baranów Sandomierski, 14-16 kwietnia 2011. [Abstr.], [b. pag.] 20.
Strona WWWBrak danych
ID64298
Rok2011
Charakter formalnyStreszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Językangielski
Typ KBNinne
Punkty KBN/MNiSW0,00
Impact factor0,000
Index Copernicus0,00
Punktacja wewnętrzna0,00
Statusprzed korektą
Praca afiliowana?tak
Praca recenzowana?tak
Rekord utworzony6 lipca 2011 14:28
Rekord zaktualizowany13 czerwca 2015 04:08

wersja 0.10.99