Menu
Tytuł:Zawartość kwasu kynureninowego w preparatach ziołowych poprawiających pamięć. (Content of kynurenic acid in herbal preparations used for memory improvement.).
Autorzy:[AUT. KORESP.] Monika Turska, [AUT.] Adam Iwaniuk, Jakub Pelak, Michał P. Turski.
Szczegóły:Biotechnologia - wybrane zagadnienia. T. 1. Red. Kamil Maciąg, Kinga Kropiwiec, Mirosław Szala, s. 107-114, bibliogr. poz. 31, sum.
Wydawca:Politechnika Lubelska
ISBN:978-83-7947-045-7
Strona WWW:http://bc.pollub.pl/dlibra/info?forceRequestHandlerId=true&mimetype=application/pdf&sec=false&handler=pdf_browser&conte…
BPP ID:(29, 83507) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 83507
Rok:2014
Charakter formalny:Rozdział książki
Język:polski
Typ KBN:Praca Oryginalna
Punkty KBN/MNiSW:4,00
Impact factor:0,000
Liczba arkuszy wydawniczych:0.53
Punktacja wewnętrzna:0,00
Rekord utworzony:16 sierpnia 2016 14:29
Rekord zaktualizowany:16 lutego 2024 10:54

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb; wersja 202312.1123
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202312.1123 dnia 07-05-2024 o godzinie 09:19
Baza danych © 2024 Biblioteka Główna UMLub. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się