Tytuł: | Zawartość kwasu kynureninowego w preparatach ziołowych poprawiających pamięć. (Content of kynurenic acid in herbal preparations used for memory improvement.). |
---|---|
Autorzy: | [AUT. KORESP.] Monika Turska, [AUT.] Adam Iwaniuk, Jakub Pelak, Michał P. Turski. |
Szczegóły: | Biotechnologia - wybrane zagadnienia. T. 1. Red. Kamil Maciąg, Kinga Kropiwiec, Mirosław Szala, s. 107-114, bibliogr. poz. 31, sum. |
Wydawca: | Politechnika Lubelska |
ISBN: | 978-83-7947-045-7 |
Strona WWW: | http://bc.pollub.pl/dlibra/info?forceRequestHandlerId=true&mimetype=application/pdf&sec=false&handler=pdf_browser&conte… |
BPP ID: | (29, 83507) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 83507 |
Rok: | 2014 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | polski |
Typ KBN: | Praca Oryginalna |
Punkty KBN/MNiSW: | 4,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.53 |
Punktacja wewnętrzna: | 0,00 |
Rekord utworzony: | 16 sierpnia 2016 14:29 |
Rekord zaktualizowany: | 16 lutego 2024 10:54 |