Tytuł: | Społeczno-kulturowe uwarunkowania zachowań żywieniowych. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Anita Majchrowska. |
Szczegóły: | Dietetyka praktyczna w ujęciu interdyscyplinarnym. Red. Michał Skrzypek, Teresa B. Kulik, s. 39-60. |
Wydawca: | Wydawnictwo KUL |
ISBN: | 978-83-8061-243-3 |
Strona WWW: | Brak danych |
BPP ID: | (29, 83317) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 83317 |
Rok: | 2016 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | polski |
Typ KBN: | Praca Przeglądowa |
Punkty KBN/MNiSW: | 4,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.44 |
Punktacja wewnętrzna: | 0,00 |
Rekord utworzony: | 6 lipca 2016 08:50 |
Rekord zaktualizowany: | 28 maja 2018 23:05 |