Menu
Tytuł:Substancje roślinne powodujące wzrost wydatku energetycznego stosowane w suplementach diety wspomagających redukcję masy ciała. (Plant compounds resulting increase energy expenditure used in food supplements to support weight reduction.).
Autorzy:[AUT.] Jolanta Karwat, Alicja Niedojadło, Paulina Gil-Kulik, Lidia Kotuła, Anna Grad, Karolina Gil, Katarzyna Kałakucka, Elżbieta Majewska, Martyna Markowska, Katarzyna Kulisz, Dominika Żmurek, Ewa Kołodziej.
Szczegóły:Biotechnologia - wybrane zagadnienia. T. 1. Red. Kamil Maciąg, Kinga Kropiwiec, Mirosław Szala, s. 64-73, bibliogr. sum.
Wydawca:Politechnika Lubelska
ISBN:978-83-7947-045-7
Strona WWW:http://www.assb.pl/media/pdf_uploads/biotechnologiczna_tom_1_21.08..pdf
BPP ID:(29, 77143) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 77143
Rok:2014
Charakter formalny:Rozdział książki
Język:polski
Typ KBN:Praca Przeglądowa
Punkty KBN/MNiSW:4,00
Impact factor:0,000
Liczba arkuszy wydawniczych:0.53
Punktacja wewnętrzna:0,00
Rekord utworzony:24 września 2014 15:12
Rekord zaktualizowany:28 maja 2018 23:05

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb; wersja 202312.1123
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202312.1123 dnia 07-05-2024 o godzinie 21:13
Baza danych © 2024 Biblioteka Główna UMLub. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2022 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się