Tytuł: | Chrom i nikiel w żywności i dietach. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Zbigniew Marzec, Wojciech Koch, Agnieszka Marzec. |
Szczegóły: | Higiena i środowisko a zdrowie człowieka. T. 1. Red. Andrzej Borzęcki, s. 115-125, bibliogr. poz. 46. |
Wydawca: | Norbertinum |
ISBN: | 978-83-7222-534-4 |
Strona WWW: | Brak danych |
BPP ID: | (29, 77014) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 77014 |
Rok: | 2014 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | polski |
Typ KBN: | Praca Oryginalna |
Punkty KBN/MNiSW: | 4,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.83 |
Punktacja wewnętrzna: | 0,00 |
Rekord utworzony: | 22 września 2014 12:01 |
Rekord zaktualizowany: | 28 maja 2018 23:06 |