Tytuł: | Patulina, mykotoksyna występująca w żywności - przegląd literatury. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Anna Pikuła, Monika Sałaga-Pylak, Joanna Cisek, Andrzej Borzęcki. |
Szczegóły: | Zagrożenia środowiskowe. T. 2. Red. Andrzej Borzęcki, s. 793-807, bibliogr. poz. 79. |
Wydawca: | Liber Duo |
ISBN: | 978-83-64522-03-1 |
Strona WWW: | Brak danych |
BPP ID: | (29, 74348) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 74348 |
Rok: | 2013 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | polski |
Typ KBN: | Praca Przeglądowa |
Punkty KBN/MNiSW: | 4,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.95 |
Punktacja wewnętrzna: | 0,00 |
Rekord utworzony: | 7 lutego 2014 13:27 |
Rekord zaktualizowany: | 28 maja 2018 23:05 |